Organisatie

Mero Detachering is een jong en full-service uitzendbureau. Onze aanpak is duidelijk, persoonlijk en zeer servicegericht. Bij Mero Detachering is niemand een nummer en proberen wij het maximale uit jou te halen! Onze kracht zit in de logistieke dienstverlening, maar uiteraard kom je ook voor de baan in de schoonmaak, productie, administratie, commercie en bouwsector naar ons toe. Je kunt bij ons aan de slag via uitzending, detachering of werving en selectie.

Wij staan 24 uur per dag klaar voor onze opdrachtgevers en uitzendkrachten, zodat bij calamiteiten direct actie kan worden ondernomen.

Wij zijn gevestigd aan de Langestraat 1 in Nijkerk. Hier staan ervaren medewerkers in de uitzendbranche voor je klaar. Zij weten wat er speelt in de markt en zullen voor zowel werkzoekende als opdrachtgever alles op alles zetten om een goede match tot stand te brengen. Staan er voor jou geen passende vacatures op de site? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een oriƫnterend gesprek, dan bespreken we samen jouw mogelijkheden.
 
Nieuwsbrief
Meldt u aan op onze nieuwsbrief voor de laatste ontwikkelingen en vacatures!

Bel Me Terug

Wilt u terug gebeld worden? Druk dan op de telefoon en vul uw naam en telefoonnummer in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Informatie Aanvraag

Wilt u meer informatie ontvangen, een opmaat offerte of een vrijblijvende afspraak maken? Klik dan op de email en vul uw gegevens in.